TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz , Uçhisar kasabasında esnaf ziyaretinde bulunarak 16 Nisan’da yapılacak referandum hakkında bilgi verdi.

Açıkgöz: "Eşsiz güzelliği ve tarihi zenginliği ile Uçhisarlı hemşerilerimizle biraraya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştuk.Uçhisar' da esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı kapı kapı ziyaret edip, meselenin memleket meselesi olduğu anlatıyoruz" dedi.


Milletvekili Açıkgöz, "EVET" İçin Geziyor...

Milletvekili Açıkgöz, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında milletin “evet” kararıyla güçlü ve muktedir Türkiye’nin kapılarının açılacağını söyledi.

Referandumun öneminin iyi kavranılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Açıkgöz, şunları kaydetti: “Anayasa değişiklikleri toplumsal uzlaşma metinleridir. Teklifimiz yüce meclisten geçmiş olmasına rağmen son sözü referandumda milletimiz söyleyecektir. Anayasa değişikliğiyle yeni, güçlü ve muktedir Türkiye’nin kapıları açılacak. Dünyaya hükmetmiş köklü bir tarihin mirasçısı olan Türkiye sadece 780 bin kilometrelik sınırlardan ibaret değildir. Türkiye’nin istikrarı mazlum milletler, gönül coğrafyamız, İslam dünyası ve adalete susamış tüm insanlık için çok önemlidir.”

Ülkenin koalisyon dönemlerinde siyasi istikrarsızlığın bedelini ekonomik kayıplarla çok ağır ödediğini anımsatan Milletvekili Açıkgöz, ” Yapacağımız anayasa değişikliğiyle Türkiye’nin istikrarsızlığına ve koalisyonlar dönemine nokta koyuyoruz. Bu durumu yani referandumda neden evet denmesi gerektiğini vatandaşlarımıza anlatmak için bizler Nevşehir Milletvekili olarak ilçe ilçe köy köy gezerek tek tek hemşehrilerimize anlatıyoruz. İnşallah 16 Nisan’da yüce Türk milletimiz evet diyerek bir kez daha gücünü gösterecektir. ” dedi.

Milletvekili Açıkgöz’e ziyaretinde Uçhisar Kasabası Belediye Başkanı Ali Kararaslan, Nevşehir Gümrük Ve Ticaret Il Müdürü Ahmet Taygurt, Eski Belediye Başkanı Osman Süslü, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Partililer eşlik etti. Açıkgöz, Uçhisar da esnaflarla beraber, AK Parti Belde Teşkilatı ile Uçhisar Belediyesinide ziyaret etti.