Uluslararası Parlamentolar Arası Futbol Turnuvası Final maçında Türkiye-Romanya ile Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Sports Arena'da saat:13.30 da karşılaşacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler Spor Kulübü takımında TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de ilk 11'de yer alıyor. Açıkgöz, Romanya final karşılaşmasında da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Parlamenterler takımımızın defansında oynayacak.

Müsabakamızı saat 13.30’ da başladı. TRT Türk’de canlı olarak izleyebilirsiniz. Karşılaşma 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanıyor.
Haydi Türkiye ...

Bugün oynanacak olan final maçıyla tamamlanacak turnuvaya Gürcistan, Macaristan, Polonya, Romanya, Türkiye ve Ukrayna parlamenterlerinden kurulmuş olan (meclis) parlamento takımları katılıyor.


Nevşehir Milletvekili Açıkgöz ilk 11'de Ülkemizi temsil edecek...!
TBMM Parlamenterler Futbol Takımında Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte eski milli futbolcu MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Ak Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Ak Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ak Parti Adana Milletvekili Taner Dağlı, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Köpçü, Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, eski milletvekilleri Mevlüt Akgün, Mehmet Geldi ve Osman Ören forma giyiyor.
Takımların günde iki karşılaşma oynadığı turnuva bugün oynanacak final maçlarının ardından ödül töreniyle sona erecek.

Finalde Türkiye TBMM Parlamenterler Futbol Takımına Şampiyonluk maçında başarılar diliyoruz.