2016 yılında Hakkari'de, terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Nevşehirli kahraman polis memuru Hamza Irmak'ın ismi Nevşehir'in Gülşehir ilçesindeki Polis Merkezine ve 2015 yılında Tunceli'de Şehit olan Nevşehirli kahraman polis memuru Şehit Ali Rıza Güneş'in ismi ise Gülşehir Şehit Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'na verildi.
 Açılışa, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk’ün yanı sıra Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Şehit Hamza Irmak'ın ve Şehit Ali Rıza Güneş’in ailesi, yakınları ile davetliler katıldı.
Gülşehir Şehit Hamza Irmak Polis Merkezi ile Şehit Ömer Halis Demir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Ali Rıza Güneş Konferans Salonu’nun açılış kurdelesi şehit babaları tarafından kesilerek hizmete açıldı.
Vali İlhami Aktaş, şehitlerimizin adını ölümsüzleştirmek için böyle güzel hizmet alanlarını açtıklarını ifade ederek Şehit Hamza Irmak ve Şehit Ali Rıza Güneş’e Allah’tan Rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini yineledi. Hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.