İstanbul Nevşehir Tepeköy Derneği ,"Afrin'de devam eden "Zeytin Dalı "Harekatı Operasyonu" 21.ci Günde" görevli askerler için hazırladıkları gıda malzemelerini sınırda subaylara teslim ettiler.

Nevşehir Tepeköy Derneği tarafından Afrin'deki askerlere gönderilmesi için Nevşehir Tepeköylü hanımların hazırladıkları pastalar, börekler, yaprak sarmaları, Nevşehir'in meşhur tahinli simidi, kabak çekirdeği, kuru üzüm Lokum ve pekmez sınır noktasında bekleyen askerlere iletildi.

İstanbul Sancaktepe'den sınıra gelen Nevşehir Tepeköy Derneği Başkanı Sefer Aslanhan ve beraberindeki Yönetim kurulu üyeleri Bayram Koç, Fazlı Tokdemir, İsmail Sertkaya, Habip Türk, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı ile Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısında  askerlerimize Nevşehir'im meşhur tahinli simidi, kabak çekirdeği, kuru üzüm Lokum ve pekmez götürdüler.

"A Haber Yurt Haberler Şefimiz" Kerim Ulak'ın canlı yayın konuğu olarak A Haber ekranlarından tüm Türkiye'ye seslenen Nevşehir Tepeköy Derneği Başkanı Sefer Aslanhan,Biz, Nevşehir Tepe köylüler Derneğiyiz. Nevşehir'den buraya kahraman askerlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek için geldik. Nevşehir Tepe Köylüler Derneği olarak sınırdaki askerlerimize köyümüzden Kabak çekirdeği, Lokum ve Tahinli simit getirdik. Buradan bütün Mehmetçiğimize selam olsun diyorum. Tüm Nevşehirlilerin selamını getirdik. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Tepeköy Başkanı Sefer Aslanhan​, Hatay sınırında görev yapan askerlerin ailelerinede seslenerek, "Asker anneleri,babaları evlatlarınızı merak etmeyin. Hepsi çok iyi maşallah. Bol bol onlara dua edin, dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah hepsi sağ salim dönecek. Keşke biz de yanlarında olup, onlara yardımcı olsak. Bir silah verseler de biz de gitsek cepheye vatanımızı korumak için. Dualarımız, onlarla. İnşallah, sağ salim dönecekler." diye konuştu.

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirlilerin sesi yüreği olarak sınırdaki kahraman askerlerimizi yalnız bırakmayan Nevşehir Tepeköy Derneği Başkanı Sefer Aslanhan ve yönetimine teşekkür ediyoruz.