Yasemin ve Abdulkadir Aydemir çifti muhteşem bir düğünle dünya evine girdi...  

Satılmış ve Aydemir Ailelerinin biricik evlatları Yasemin ve Abdulkadir çiftinin Viva Düğün salonunda düzenlenen düğün merasimine AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Il Ekonomi Işleri Başkanı Ali Kemikkıran, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Genel başkan yardımcısı Mehmet Ali Omurca,Sendika avukatı Muharrem Mankır, Prof.Dr.M.Emin Ay, Aydın başta olmak üzere farklı şehirlerden eş dost akraba ile Nevşehir iş ve siyaset dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Düğün töreni sonrası Aile büyüğü olarak FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehir'in değerli imamlarından Ahmet Eydemir , "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanı "Yasemin ve Abdulkadir Aydemir" çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider; "Genç çiftimiz Yasemin ve Abdulkadir kardeşlerimin bu mutlu günlerine eşlik edip, gözlerindeki sevincin ve mutluluklarının daim olmasını diledik." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgz; "Satılmış ve Aydemir ailelerimizin evlatları Yasemin&Abdülkadir genç çiftimize iki cihanda mutluluklar diliyorum. Rabbim, hayırlı eylesin. " dedi.


FİB Haber merkezi olarak Satılmış ve Aydemir Ailelerinin biricik evlatları "Yasemin ve Abdulkadir Aydemir" çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.