Nevşehir AK Gençlik “Bu ümmeti sabah namazına uyanan gençler uyandıracak” sloganıyla yola çıktı ve ilk programlarını 28 Aralık 2014 Pazar günü Sabah namazında Nevşehir Kurşunlu Camii’nde gerçekleştirecek.

Bu Ümmeti, Sabah Namazına Uyanan Gençler Uyandıracak..!

AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. M.Rauf Yanar www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında, Milli Şairimizin şu sözleri biz AK gençlere nasihat oldu: “Mehmet Akif Ersoy'a ‘Bu ülke ne zaman gelişir?’ diye sorulduğunda Akif , ‘Cuma namazına gelen cemaat sabah namazına geldiği vakit’ demiştir. Ve buna ek olarak ne zaman ki genç nesil, yaşlı cemaatten sayıca fazla olursa o nesil gelişiyor demektir.” Bizde özellikle dini vecibemizi yerine getirmek genç arkadaşalrımızla birlikte Sabah namazının bereketine nail olmak adına Bu Ümmeti, Sabah Namazına Uyanan Gençler Uyandıracak..! sloganıyla böyle bir kampanya başlattık.Umarız tüm gençlerimiz bu örnek çalışmalarımızla bize katılarak Farz vecibesinde kendilerini hakikate götürecek hak yolundan ayırmayacaklar dedi.

 Bu Ümmeti, Sabah Namazına Uyanan Gençler Uyandıracak..! 28 Aralık 2014 Pazar günü Sabah Namazında "Kurşunlu Camii" de buluşuyoruz.

Öte yandan Geçtiğimiz hafta sonu Nevşehir'e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu için Nevşehir AK Gençlerce açılan : Bizi alnımızdaki secde izinden tanısınlar hocam! pankartı büyük dikkat çekmişti.