24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için Nevşehir AK Parti'de aday adaylığı süreci bu akşam saat :19.00 da sona eriyor. Resmi başvuruların ardından Aday adaylarını bu süreçte "Temayül" yoklaması bekliyor.

16 yıllık güçlü iktidar sürecinde her seçimde oyunu arttıran AK Parti’nin başarıları, milletvekili olmak ve millete hizmet etmek isteyenlerinin AK Parti'yi tercih etmelerine neden oldu. AK Parti’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile uzatılan, aday adaylığı süreci bugün saat 19.00’da sona eriyor. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’den milletvekili olmak isteyenler ise rekor seviyede başvuru gerçekleştirdi. AK Parti’de aday adaylığı için son güne girilirken şu an itibariyle Nevşehir Milletvekili aday adayı sayısı, 38'e ulaştı.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Aday Adayları İçin Temayül Yoklaması 5 Mayıs Cumartesi günü Saat: 10.00 Nevşehir Belediyesi Kültür Merkezinde yapılacak.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimleri için milletvekilliği aday adaylarının bugün saat:19.00'a kadar devam edeceği söyleyerek, "Aday adayları için 5 Mayıs'ta temayül yoklaması gerçekleştirilecek" dedi.

Peki kimler oy kullanacak?

Başkan Yanar, yaptığı açıklamada, "27. dönem milletvekilliği aday adaylarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylarımızın partimize göstermiş oldukları teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Temayül yoklamasında, üyeliği devam eden genel merkez parti kurucular kurulu üyeleri, il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, il gençlik ve kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il demokrasi hakem kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan eski il başkanları, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, parti il, ilçe ve belde belediye başkanları, il, ilçe ve belde belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belde gençlik ve kadın kolları başkanları, köy ve mahalle başkanları, parti üyesi, 22, 23, 24, 25 ve 26. dönem aday adayı olmayan milletvekillerinin teşkilat temayül yoklamasında oy kullanacak" dedi.

Başkan Yanar, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylarına, Nevşehir'de 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10.00 - 16.00 arasında, Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezinde temayül yoklaması yapacaklarını bildirdi.