AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, hastane personeli ile görüştü.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, kamu kurumu ve kuruluşları ile STK’lara yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Nevşehir Devlet Hastanesini ziyaret eden Yanar, önce Hastane yöneticileri ile görüştü.
Daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi’nde çalışan personeller ile tek tek odalarında ziyaret eden Yanar, personellerin sıkıntılarını dinledi.Hastanede yatan hastalara acil şifalar dileyen AK Parti İl Başkanı Yanar, doktorlardan çalışmalar ve hastaların sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.
Ar-Ge Başkanı Rıfat Gül, Tanıtım ve Medya Başkanı Tevfik Ekici ile Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Fatih Mutlu’nun eşlik ettiği ziyarette Yanar, AK Parti iktidarında sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını ve hastanelerde çekilen çilelerinin sona erdiğini belirtti.
Yanar, “Sağlıkta devrim niteliğinde reformlara imza atıldı. Sağlık alanındaki bu değişim ve dönüşümle birlikte çevre illerde yaşayan halkımız bile Devlet Hastanemizde tedavi olmayı tercih eder hale geldi. Sağlık sektöründe yaptığımız ilkler, başarılı operasyonlar çalışan personellerin, vatandaşlara karşı güler yüzlü, anlayışlı ve yardımsever bir yaklaşımda bulunmaları neticesinde bu başarılar elde edildi” dedi.
Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren Yanar, Hastane personeli ve hastaları ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.