Gülşehir köy muhtarlarıyla bir araya gelen Gizligider, bölgesel sulama projeleri, DSİ çalışmalarını ve İl Özel İdaresi yatırımları hakkında  konuştu.

Milletvekili Gizligider, Gülşehir muhtarları ile buluşarak referandum sürecini ve köylere yapılan yatırımlar hakkında değerlendirme de bulundu.

Milletvekili Gizligider " Her fırsatta şehrimizde olmaya, hemşehrilerimizle bir arada olmaya gayret ediyoruz. İlimizin, vatandaşlarımızın ne sorunları var, neler yapabiliriz çabası içerisinde oluyoruz. Nevşehiri hiçbir zaman boş bırakmadık. Nevşehiri temsil etmek, Nevşehir Milletvekili olmak, Hemşerilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. Önümüzde bir referandum sürecimiz var. Bu referandum sadece AK Parti’nin meselesi değil bir ülke meselesidir. Türkiye’nin daha güçlü bir seviyeye çıkması için bu referandumun gerekli olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreç referandum süreci ve bunu da muhtarlarımız da hemşerilerimizde Türkiye’nin geleceği için iyi bir destek veriyorlar. Bundan sonraki aşamayı da oldukça iyi bir şekilde geçeceğimizi düşünüyorum.İlimizde birçok yatırımı gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Muhtarlarımızın hepsi bizim için birbirinden değerlidir. İlimizde sorunların giderilmesinde, insanların yaşamlarının kolaylaştırılmasında çok önemli bir rol üstlenmekteler. Sayın Cumhurbaşkanımız da muhtarlarımıza çok önem veriyor. Köyler ve mahalleler demokrasinin kılcal damarlarıdır, en küçük yerleşim birimleridir ve muhtarlarımızda bana göre kendi köyünün seçilmiş birer belediye başkanı gibidir. Biz muhtarlarımızla hep birlikte millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepimizin ortak noktası milletimize hizmet etmek, onların hayır duasını alabilmektir. Bu konuda değerli muhtarlarımızın özverili çalışmalarını, gayretlerini görüyoruz. Bizlerde üstümüze düşeni her zaman yapmaya gayret ettik bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin, bizleri muvaffak eylesin. Daha aydınlık bir Türkiye için yolumuza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Toplantıda Milletvekili Gizligider'in konuşmasının ardından söz alan muhtarlar da taleplerini aktararak  yapılması gereken çalışmalar ve tamamlanan çalışmalar hakkında konuştular.