Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı  Başkan Yardımcısı Nilgün Yazıcı,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı  Genel Müdürü Selim Güven’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı  Başkan Yardımcısı Nilgün Yazıcı,Anadolu insanına eğitim ve sağlık alanında hizmet sunmak amacı ile Anadolu Grubu’nun Onursal Başkanları Kamil Yazıcı ve  İzzet Özilhan’ın 1979 yılında kurduğu Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın , 38 yıllık döneme  birçok sosyo-kültürel projeyi ve hizmeti sığdırdığını belirterek, vakfın aynı hedeflere yönelik çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Vakfın sürdürdüğü çalışmalar ve önümüzdeki süreçte ortaya koymayı hedeflediği projelere yönelik olarak da bilgiler aktaran Yazıcı, Nevşehir’de bulunmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vakıf çalışmalarının bundan sonraki süreçte de aynı inanç ve kararlılık içerisinde sürdürülmesini temenni ettiğini belirtti.