İlçe genelinde devam eden çalışmalarını denetledikten sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, daha güzel bir Gülşehir için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Gülşehir Belediyesi’nin, “Daha güzel bir Gülşehir için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gülşehiri kalkındırmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimizle titizlik içinde çalışıp halkın yararına hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Gülşehir’in hizmetkârıyız. İlçemize sorumluluk bilinciyle hareket edip vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atıyoruz. Gülşehir’in her noktasında en kaliteli hizmeti halkımıza sunuyoruz. Gülşehir’de şimdiye kadar alt yapı diye bir şey yoktu her şey gelişi güzel yapılmış. İçme suyunu yeniliyoruz artık aspest ve pik borulardan su içmeyeceğiz.
İçme suyu şebekesini ve Kanalizasyon hattını 2017 yılı nisan başlarında kazma vurarak çalışmalara başladık. Yine 2017 yılında doğal gaz hat döşemesini başlatarak Nevşehir ve Kızılırmak caddeleri dahil 400 evler ve Oruç reis mahallelerimizi doğalgaz konforu ile buluşturduk. 2017 yılında 8 aylık süre zarfı içerisinde ana arterlerimizde Temiz su, Kanalizasyon, Yağmur Suyu, Doğalgaz, Telekom, çalışmalarına başladık ve Kasım 2017 yılında ana arterlerimize pmt serimi yaparak sıcak asfalt atıp hizmete verdik.
 Gülşehir Belediyesi olarak Gülşehir’e yakışır eserler kazandırdıklarını bildiren Başkan Arısoy, "Gülşehirin her noktasını şantiyeye çevirdik. Hemşehrilerimizin hizmetlerimizle daha müreffeh bir Gülşehir’de yaşamaları için ilçemize yakışacak şekilde ekiplerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz. Caddeleri, sokakları ile modern yaşanabilir bir Gülşehir oluşturmak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Başkan Arısoy, herkesin mutlu yaşadığı, daha güzel ve refah bir şehir oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti.