Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının  Organize ettiği İftar Yemeğinde Alaaddin Mahallesinde verilen İftar Yemeğinde  Mahalleliyle bir araya gelerek İftar yemeği dağıttı.

Avanos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının  Organize ettiği İftar Yemeğine Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN, Avanos İl Genel Meclis Üyesi Şaban TOPUZ,  Avanos İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN, Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TAŞCI  ve Alaaddin Mahallesi sakinlerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

KAYMAKAM ELDİVAN HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü  Ömer TAŞCI Mahalleliye İftar Yemeğini kendi elleriyle dağıtarak onlarla birlikte iftar yaptılar. Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN yemek sonrası yaptığı kısa Konuşmada; İftar yemekleriyle ilgili geçen seneden düşüncelerimiz vardı  Bu sene Allah Nasip etti İlk yemeğimizi Alaaddin Mahallemizde vermeyi nasip etti Bugün Alaaddin Mahallemizde verilen bu yemeğimizi isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırseverimiz verdi kendisine çok teşekkür ediyorum. Ramazan boyunca ilçemizdeki bütün mahallelerimizde iftar yemeği vererek halkımızla bir arada onlarla birlikte bu Ulvi Günlerin güzelliğini yaşamak ve yaşatmak istiyoruz.  Allah Nasip ederse İnşaallah Ramazan ayı içerisinde  Bayram Paralarını dağıtacağız, Bayramdan sonrada Kömür dağıtımını yapacağız sizlerden ricam durumu kötü olan aileleri bizlere bildirmeniz Biz Halkımıza Hizmet etmek için varız onlarada ulaşarak bir nebzede olsa onların sıkıntılarına ortak olmak istiyoruz bu vesileyle Mübarek Ramazan ayının bolluk ve bereket içinde geçmesini temenni ederim dedi.

İftar Yemeği ile ilgili mahalle sakinleri  Bir Aile ortamında verilen bu iftar yemeği bizleri son derece mutlu etti Bu Organizasyonu yapan  Kaymakamımız Mustafa ELDİVAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz  dediler.

Not ;Avanos Kaymakamlığının Organize ettiği yemeklere Finansör olmak isteyenler Avanos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmeleri gerekiyor.