Nevşehir'in Avanos ilçesi sigorta evleri Kayseri yolunda vatandaşlar, bozuk yollar nedeniyle zorluk çektiklerini belirterek yetkililerin ilgilenmesini istedi.

Avanos'ta mahalle ve Sokaklarında kırık dökük haldeki yolların bir an önce asfaltlanarak düzenlenmesini isteyen vatandaşlar, Nevşehir Fib Haber WhatsApp İhbar Hattı aracılığıyla sorunun biran önce çözülmesini istedi. 

Hemen hemen her sokakta yollardaki bozukluklara tepki gösteren sürücüler de; “Bunları Avanos Belediyesi ne zaman onaracak? Artık bozuk yollar nedeniyle zigzag çizerek ilerliyoruz. Ara sokakların halini gezip de görsünler, Avanos ilçemiz bunları hak etmiyor” diye konuştular.


Yolların köstebek yuvasına döndüğünü belirten Avanoslu çevre sakinleri, Yollar gördüğünüz gibi berbat, ayrıca bu yollarda derin göçük ve yarıklar oluşmuş durumda. Adeta mahallemiz cezalandırılıyor. Ne yollarımız düzgün ne de alt yapımız var. Araçlar geçerken alt takımları hasar görüyor. Sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Bozuk Yollar Ne Zaman Yapılacak?
Köstebek yuvasına dönen Bozuk yollar tepkilere neden olmaya devam ederken Avanos Belediyesi’nin bozuk yollarla ilgili olarak ne zaman çalışma yapacağı ve bozuk yolları ne zaman onaracağı merak uyandırıyor. Tepkilere neden olan ve eleştirilerin hedefi olan Avanos Belediyesi’nin bozuk yolları onarması bekleniyor.