AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Grup Başkanvekili Sayın Mustafa Elitaş, Önceki Dönem Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız, Kayseri Milletvekili Sayın Sami Dedeoğlu, İlçe Başkanları, Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediye Başkanları ve Teşkilat mensuplarının katılımları ile 2017 yılı değerlendirme 2018 yılı istişare toplantısı Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde gerçekleştiriliyor.  Nevşehir'in Kozaklı ilçesi Sanitas Thermal otelde ki kamp iki gün sürecek.

Bakan Özhaseki Kozaklı'da...

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı 2017 yılı değerlendirme 2018 yılı istişare toplantısı katılmak üzere Nevşehir'in Kozaklı İlçesine gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, toplantının ardından AK Parti Kozaklı ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Kozaklı'da AK Parti İlçe Başkanı Akif Kabukcuoglu ve partililer karşıladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kozaklı ilçe Başkanlığını ziyaret etti. 

Özhaseki, Ak Parti Kozaklı ilçe Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Ziyarette Ak Parti Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Akif Kabukcuoglu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkanlık makamın da partililer ile istişarelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Ak Parti Kozaklı AK Parti İlçe Başkanı Akif Kabukcuoglu tarafından hazırlanan hediye takdim edildi.

Haber: Emrah Tufan