6 Ocak 2018 Cumartesi günü Başbakan Binali Yıldırım’ı karşılayacak olmanın heyecanı yaşayan Nevşehir'de hummalı çalışmalar hız kazandı. Başbakan Yıldırım için Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda hazırlıklar son surat devam ediyor.

Kongre hazırlıkları son sürat

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Cumartesi günü 6. Olağan kongre için ilimizi teşrif edecek olan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım için tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi. Yanar, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla 6. İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremiz, daha önceki kongrelerde olduğu gibi büyük bir coşku içerisinde gerçekleşecektir. Sayın Başbakanımızın gelişi, bizlere kongre öncesi ayrı bir heyecan katmaktadır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın inisiyatifleri ile kongremizde listem ile birlikte tek aday olarak yer alacağız. Kongremizin şimdiden Nevşehirimize ve Türkiyemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.​

Nevşehir Başbakanı'nı Bekliyor..! ​
AK Parti Nevşehir İl Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen ile birlikte Damat İbrahim Paşa Kapalı Salonunda devam eden çalışmaları yerinde takip eden AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar şu ifadelere yer verdi; " Kongre hazırlıklarımız olanca hızıyla devam ediyor. Ben buradan Sayın Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın Katılımı ile 06 Ocak Cumartesi Günü saat 12.00 de Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda Yapılacak olan, AK Parti Nevşehir 6. Olağan İl Kongremizde tüm Nevşehir Halkımızı Davetlidir." dedi.

Kongreye Nevşehir, ilçe, belde ve köylerindende büyük katılım olması bekleniyor.


Emniyet Hazır!
Öte yandan Nevşehir'de asayiş berkemal. Başbakan Yıldırım için ilimizde yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Deyim yerinde ise o gün kuş uçurtulmuyacak.