Hafta sonunda ilimize gelerek referandum öncesinde Nevşehir’lilerin nabzını yoklayan Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir’de 60’a yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Milli İrade Platformunun çalışmalarından memnun kaldı.

Milli İrade Platformu Sözcüsü, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir’in platformun çalışmalarıyla ilgili verdiği brifingi dikkatle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir’de Türkiye’nin bir çok iline örnek bir şekilde çalışmalarda bulunan Milli İrade Platformunun çalışmalarının kendisini memnun ettiğini dile getirdi.

AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Gençlik Kolları Başkanı M. Rauf Yanar ile Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de yer aldığı toplantıda Milli irade platformunun 16 Nisan referandumu içinde Nevşehir’de çalışmalarına devam edeceğinin ifade edilmesi üzerine Başbakan Binali Yıldırım, Platform yönetimine ve platformda görev alan tüm Sivil toplum kuruluşlarına çalışmalarında başarılar diledi ve gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür etti.

Milli İrade Platformu Sözcüsü Mustafa Özdemir, 16 Nisan’da yapılacak referandumun ülkemiz ve Nevşehir için önemini gayet iyi bilerek ve bu hassasiyetle çalışacaklarını dile getirirken, Nevşehir Programı için Başbakan Yıldırım’a teşekkür etti.

Milli irade Platformu sözcüsü Mustafa Özdemir, Başbakan’ın huzurunda “Platform ve STK çalışmalarında destek olan bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Milletvekillerimize ve AK parti il başkanımıza teşekkür ederim” diye konuştu.