Mayıs ayı içerisinde yapılması beklenen Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına adaylığını açıklayan Nevşehir Madeni İşler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı'na destek çığ gibi büyüyor.

Başkan Adayı Pınarbaşı, yaptığı seçim çalışmalarında büyük ilgi ve alaka ile karşılanıyor. Seçime günler kala, çalışmalarına hız katan Pınarbaşı ve yönetimi, yaptıkları çalışmalarda projelerini ve hayata geçireceği çalışmaları tek tek anlatarak üyelerden tam destek alıyor.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Pınarbaşı yaptığı açıklamasında; "Bilindiği üzere Mayıs ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığımızın yönelik il ve ilçelerimizdeki oda başkanlarımızla yaptığımız toplantıda birlik seçiminde şahsımın başkanlığında yürümeye karar verdik. Şahsıma yönelik gösterilen teveccühten dolayı teşkilatıma sonsuz teşekkürlerimi, saygı ve sevgilerimi sunarım. Hizmet vermek için ben değil, biz anlayışı içerisinde birlik ve beraberliğe önem vereceğiz. 24 odamızın sevinci bizim sevincimiz, üzüntüsü bizim üzüntümüz olacak. Bu anlayışı hedef edinerek esnaf ve sanatkarımıza hizmet vermeye çalışacağız. Biz hiçbir zaman odalarımıza siz kimsiniz, siz olsanız da olur, olmasanız da olur anlayışında asla olmayacağız. Bütün çalışmalarımızı 24 oda başkanımızla birlikte yapacağız. Nevşehir sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde olacağız. Esnaf ve Sanatkarlarımıza en güzel hizmeti vermeyi taahhüt ediyorum. Bu vesile ile  Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına aday olduğumu belirtir, Nevşehir kamuoyuna saygılarımı sunarım” ifadelerinde bulundu.

Terziler odası da Pınarbaşı’na destek

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı seçiminde Nevşehir Terziler, Manifaturacılar ve Konfeksiyoncular odası başkanı ve yönetimi de Mehmet Pınarbaşı’nı destekleme kararı aldı.

Başkan Özmen Pınarbaşı’nı destekleyeceğini açıkladı

Mayıs ayında yapılacak olan birlik başkanlığı seçimleri öncesinde oda başkanları saflarını belli etmeye devam ediyor.

Önceki gün adaylığını açıklayan Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’nı destekleyeceğini açıklayan odaların arasına Nevşehir Pazarcılar odası da katıldı.

Nevşehir Berberler ve Kuaförler odası ile Terziler odasının ardından Esnaf odaları birlik başkanlığı seçiminde Mehmet Pınarbaşı’nı destekleyeceklerini açıklayan Pazarcılar odası Başkanı Selim Özmen, “Birliğimizin Mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulunda Birlik Başkanı Adayımız Sayın Mehmet Pınarbaşı’nı destekleme kararı aldık. Ben ve yönetim kurulum Sayın Pınarbaşı’nın yanında olacağız. Kendisine şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.

Berberler odasından Pınarbaşı´na tam destek

Birlik başkanlığına adaylığını açıklayan Nevşehir Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı’na ilk destek açıklaması Nevşehir Berberler ve Kuaförler odası başkanlığından geldi.
Oda Başkanı Cengiz Taşhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, “Mayıs ayında yapılacak olan birlik başkanlığı seçiminde Mehmet Pınarbaşı’na tam destek vereceğiz. Seçimin şimdiden Nevşehir esnaf ve sanatkar camiasına hayırlara vesile olmasını diliyoruz” açıklamasında bulundular.

Başkan Göncü’de Pınarbaşı’nı destekleyeceğini açıkladı

Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü'de yaptığı açıklamasında, "Odamız yönetimi olarak, Mayıs ayında yapılacak olan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı seçimlerinde Başkan adayı Mehmet Pınarbaşı’nı destekleme kararı almış bulunuyoruz. " dedi.

Konuya ilişkin açıklamalarda Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü, “Birlik başkanlığı seçimimiz Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Şimdiden tüm esnaf sanatkarlarımıza hayırlı olsun diliyoruz. Seçimde şahsım ve yönetimim olarak birlik başkanlığı adaylarından Sayın Mehmet Pınarbaşı’na destek verme kararı aldık. Kendisinin birlik başkanı olmasını canı gönülden arzu ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Gök ve yönetimi Pınarbaşı’nı destekleyecek

Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler odası başkanı Mustafa Gök ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri birlik başkanlığı seçimlerinde adaylardan Mehmet Pınarbaşı’nı desteklemeye karar verdi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Mustafa Gök, “Esnaf odalarımızın bir üst çatısı olan birlik başkanlığımızın mayıs ayında yapılacak olan olağan genel kurulunda Sayın Mehmet Pınarbaşı’nı desteklemeye karar verdik. Bu kararımızın arkasında duracağız. Birlik başkanlığı seçiminin ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz” dedi.