Sel felaketi sonucu Pınarbaşı’nda meydana gelen içme suyu boru hattındaki çalışmaları, su hattını döşeyen dönemin belediye başkanı Erol Ünlüsoy ile birlikte inceleyen Başkan Arısoy, 7 km lik su hattı boyunca beraber yürüdüler.

 

Boru hattını taşkın sulardan korumak için köklü çözüm üzerinde müzakere eden ikili, cazibe ile her iki ana depoya gelen hattın güçlendirilmesi konusunda fikir birliğine vardılar.

 

Sel felaketi sonucu yapılan çalışmalarla halkın su sıkıntısını gideren su işlerine bağlı ekip, onarıma devam ederken, önümüzdeki günlerde, sulama suyu boru hattının onarımına başlayacak.

 

Çalışmaları değerlendiren başkan Arısoy, ‘’ekiplerimiz yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürüyor. İçme suyu konusunda halkımızın mağduriyetini en kısa zamanda giderdik. Fakat çalışmalarımız henüz bitmiş değil. Bazı bölgelerde ve toplama merkezlerinde onarım ve temizlik çalışmalarımız sürüyor. Üçüncü bir hat olan sulama suyu boru hattı onarımı içme suyu boru hattının tamamlanmasının ardından yapılacak’’ dedi.

 

Başkan Arısoy, yaptığı incelemelerde kendisine eşlik eden Erol Ünlüsoy’a teşekkür ederek tecrübelerden yararlanarak daha doğru sonuçlara ulaşacaklarını belirtti.




Editör: SAMET ATEŞ