Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil daha önce söz verdiği ve öğrenciler arası düzenlenen satranç turnuvasında birinci gelen öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti.

Geçtiğimiz yıl İlköğretim haftasında Göreme ilk ve orta okulu öğrencilerine satranç takımı hediye eden Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, öğrencilerin kendi aralarında turnuva yapmalarını ve turnuvada başarılı olana ise dizüstü bilgisayar hediye edeceğini söylemişti.

Bunun üzerine okul çapında satranç turnuvası düzenlendi ve düzenlenen turnuvada dereceye giren 4. Sınıf öğrencisi Osman Efe Tosun Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret ederek birinci olduğunu duyurdu.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil’de bunun üzerine minik öğrenci Osman Efe’ye söz verdiği gibi bir dizüstü bilgisayar alarak hediye etti.

Başkan Cingil: “Başarıyı ödüllendirmeye devam edeceğiz”

Makamında öğrencilere gelen hitap eden Başkan Cingil, turnuvada yarışan diğer öğrencilere de tebrik ederek çocuklara geliştirici oyunlar oynamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Başkan Cingil, “Sizlerin eğitimi için elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarının ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle turnuva birincisi olan Osman Efe’ye söz verdiğimiz gibi bir dizüstü bilgisayar hediye etmek istedik. Sizleri daha güzel bir geleceğe hazırlamak için desteklerimiz devam edecektir” dedi.