BAŞKAN KAMİL DURU, VATANDAŞINA VERDİĞİ SÖZLERİ BİRER BİRER YERİNE GETİRİYOR…
"ÇAT KASABASINDA ÇAMURA BASMAK YOK! "


Çat Belediye Başkanı Kamil Duru Nevşehir'in Sesi ve Sitesi www.fibhaber.com FİB Haber Merkezine yapmış olduğu açıklamasında, Çat kasabasında vatandaşlarımızın büyük destek ve teveccühlerine mazhar olmak ve onlara layık olabilmek adına 30 Mart 2014 Yerel seçimlerin hemen ertesi gün olan 31 Mart tarihinde başlayarak Kasabamıza hizmet etmek adına hiç zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başladık.Durmak Yok Yola Devam distürü ile başladığımız çalışmalara ilk olarak, 9 Km lik Çat kasabası - Alacar yolunun birinci kat asfalt çalışmalarını tamamladık.

Yıllardır özlemini duyduğumuz bu yolun asfaltlama çalışmalarına yaklaşık 1 Trilyonluk bir harcama ile gerçekleşti.

Yaklaşık 250 Milyara mal olacak Çat kasabamız Yeni mahalle Gülşehir yolu Büyük özdere köprümüzün temeli atıldı...Önümüzdeki sene 2015 yılına tamalanmasını planlıyoruz...

Yine Kasabamızda yaklaşık 80 milyarlık bir yatırımla toplamda 4 km lik kanalizasyon atl yapı çalışmaları kapsamında tamamlandı.
Kasabamız 4 mahallesine Yaklaşık 150 milyarlık bir yatırımla 10 bin metrekarelik kısmını taş döşeme işlemleri tamamlandı.Kalan Çok az bir kısmı kiçinde çalışmalarımız devam ediyor.

Kapadokya nın içinde yer alan şirin beldemiz Çat kasabamızda Belediyemiz olarak Çevre Bakanlığına sunduğumuz projemizin onaylanması sonucu katı atık çöp alanı rehabilitasyonu için 650 adet toplamda 150 milyarlık Ladin fidanlarımız geldi.Yine bu kapsamda bahçe toprağı çekilerek i,lk etabı tamamlandı.
Kısaca Çat kasabamıza en güzel hak ettiği hizmetleri sunabilmek ve Seçimlerde verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek adına Yaklaşık olarak toplamda son üç aylık zamanda 1,5 Trilyonluk bir yatırımı Çat kasabamıza hizmet olarak kazandırmış olmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Protokolümüzün katılımlarında 16 Eylül 2014 Salı günü kasabamız meydanında yapılacak olan Çat-Alacaşar Yolu Asfaltlamasının tamamlanması Açılışıyla  ve Çat Yeni mahalle Gülşehir yolu köprü temel atma törenlerimiz gerçekleştirilecektir.
Bu büyük hizmetlerin sağlanmasında emeklerinden dolayı Nevşehir AK Parti İl Başkanımız Av.Mehmet Ali Tanrıver'e,Merkez ilçe Başkanımız Salih Açıkgöz'e,Nevşehir Milletvekillerimiz A. Erdal Feralan,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider e teker teker tüm ÇAT halkımız adına teşekkür ederiz dedi.