Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Nevşehir Birlik Vakfı Şubesini ziyaret ederek Başkan Muzaffer Leblebici’ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette vakfın çalışmaları hakkında Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit’e bilgi veren Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Muzaffer Leblebici, vakfın amacının inançlı, vatansever, kültürlü, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip gençler yetiştirmek olduğunu belirtti. Gençlik hareketlerinin içerisinde bir ömür geçirdiğini dile getiren Leblebici “Çok ciddi gözlemlerimiz ve tarihe not düşecek hatıralarımız vardır. Bugün tarih tekerrür ederken devletimize, milletimize tuzaklar kurulurken, devlet adamlarımıza her türlü zorluklar çıkartılarak engellemek istenirken, milletimize özellikle gençliğimize çok ciddi ve hayati görevler düşmektedir.” şeklinde konuştu.
 
Nevşehir'de geçirdiği süre içerisinde birçok genç ile görüşme fırsatı bulduğunu belirten Leblebici, "İstikbal vadeden, liderlik vasfı olan, her türlü güzelliklerle dolu bu gençlerin önünü açmak, doğru istikameti göstermek yöneticilerin ve özellikle birikimleri olan senelerce tecrübe kazanmış insanların en önemli vazifesidir. Bu mümtaz milletimizin asil evlatları her türlü desteğe layıktır. Bu insanlara verilecek emek, milletlerinin istikbalinin garantisidir. Biz de bu yolda Birlik Vakfı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" diye konuştu.

Gösterdiği misafirperverlik ve sıcak karşılamadan dolayı Leblebici'ye teşekkürlerini ileten Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'de “ Daha ilimizde faaliyetlerine başlayalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen, Birlik Vakfı olarak gençlere verdiğiniz kıymeti ve gençler için hazırladığınız önemli projeleri de görmekteyiz. Bu sebepledir ki sizlere şükranlarımızı sunarız. Gençlere olan bu desteklerinizin daha da artmasını temenni ederiz. Rabbim sizi muvaffak etsin.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Leblebici ise, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.