Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Özkonaklı Emekli Öğretmenlerimize, Beldemizde Görev Yapan Öğretmenlerimize ve Başkanımızın Şuan Öğrenimine Devam Ettiği Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlilerine Öğretmenler Günü Vesilesiyle Düzenlemiş Olduğu Öğle Yemeğinde Buluştu.

Özkonak Belediye Başkanı Yürekli, Öğretmenlerimize Yapmış Olduğu Konuşmasında; ‘’Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan itibaren öğretmenlere önemli bir rol vermiştir.
Mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, her zaman sevgi ve saygıyla andığımız öğretmenlerimiz Çocuklarımız ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, ulusal değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin şekillenmesinde, öğretmenlerimizin gösterdiği özveri ve emeğe yürekten teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle; öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.’’ dedi.

Emekli ve Çalışmakta Olan Öğretmenlerimiz Yemek Akabinde Hediyelerini Alırken Beldemizde İlk Defa Gerçekleştirilen Bu Organizasyondan, Başkanımız Tarafından Hatırlanmış Olduklarından ve Yapılan Bu İncelikten Dolayı Memnuniyet ve Teşekkürlerini İlettiler.