Eviniz kadar çalıştığınız ortamında hijyeni oldukça önemlidir bu yüzden profesyonel bir ekipten yardım almalısınız.

Ankara’da temizlik şirketi denince akla gelen firmamız, Batıkent temizlik şirketleri adı altında Batıkent ve tüm ilçelerde hizmet vermektedir. Temizlik alanında çeşitli mekanlarda en iyi hizmeti vermek için yola çıktığımız uzman personelimizle daima yanınızdayız. Sunulan standart temizlik hizmetini teknoloji ürünleriyle destekleyerek kısa sürede çok iş yaparak daima müşteri memnuniyeti odaklı çalıştık, çalışıyoruz. Kullandığımız TSE standartlarındaki temizlik ürünleriyle her yüzey ve alanda maksimum hijyen sağlıyoruz. Alanında uzman profesyonel temizlik ekibimiz temizliğin yapılacağı alana gelerek gerekli fizibilite çalışmasını yapar ve en uygun fiyatı çıkararak cebinizi yormaz. Aldığınız temizlik hizmeti ile referanslarımız arasındaki yerinizi alacağınızı garanti ediyoruz.

Batıkent Temizlik Hizmetleri
Şirketimiz bünyesinde sunduğumuz Ankara temizlik hizmetleri arasında en çok tercih edilen gündelikçi bayan hizmetimiz vazgeçilmezlerinizden olacak. Evinizin genel temizliğini yapan personelimiz dilerseniz mutfak bölümünde de yardımınıza koşacaktır. İster aynı gündelikçi bayan personelimizle ister farklı bir ekip arkadaşımızla çalışın her zaman aynı memnuniyeti yaşayacaksınız. Gündelikçi bayan hizmetimiz yanında acil durum sonrası temizlik hizmetimizi de yaşanması muhtemel sel baskınları yangın ve bunun gibi olayların sonrasında yardımınıza göndererek olayın gerçekleştiği mekanı kısa sürede eski haline getiriyoruz. Bina temizliği hizmetimizden de haftada en az 1 kez faydalanmanız bina sakinleri ve sizin sağlığınız açısından önemli rol oynayacaktır. İş yeri ve ofis temizliği hizmetimizden faydalanmak için yine şirketimizi tercih etmelisiniz. Eviniz kadar çalıştığınız ortamında hijyeni oldukça önemlidir bu yüzden profesyonel bir ekipten yani Batıkent temizlik şirketlerinden yardım almalısınız.

Neden Biz?
Batıkent temizlik şirketleri olarak müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımızı daima sürdürdük. Alışılagelen temizlik hizmetinin çok daha üstünde bir performansla profesyonel ekibimizin teknoloji yardımıyla atıldığı her işte alnının akıyla çıkması ardımızda yüzü gülen yüzlerce müşteri bırakmamızı sağlamıştır. Biz kendimize ve çalışma ahlakımıza güveniyoruz.

Ankara’nın herhangi bir semtinde yaşıyor olabilirsiniz. Ankara temizlik hizmetlerimizden faydalanmak için web sitemizdeki iletişim bölümünden bize ulaşarak temizliğin yapılacağı yer ve temizlik çeşidi hakkında vereceğiniz kısa açıklamadan sonra ekibimiz derhal sizinle buluşarak çalışmalarına başlayacaktır.

Temiz bir gelecek için önce çevrenizden başlayın!