Belçika Ekonomi ve Ticaret Ateşesi Sabih Akay, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız'ı ziyaret etti.
Nevşehir Belçika'yla Daha Fazla Ticaret Yapacak

Belçika Ekonomi ve Ticaret Ateşesi Sabih Akay ziyarette NTSO Başkanı Parmaksız dan Nevşehir ekonomisi üzerine bilgiler alırken Belçikalı işadamlarının 14 Ekim 2013 tarihinde Nevşehir ve Kayseri'ye bir dizi ticari ziyaretlerde bulunacakları ifade edildi.

2013 Ekim ayında Nevşehir e Belçikadan gelecek İş Adamlarıyla Nevşehir-Belçika arasında ticari ilişkilerle Belçikalı yatırımcıların Nevşehir de bir dizi incelemlerle çeşitli temaslarda bulunacakları kaydedildi.Ziyaret çerçevesinde Nevşehirdeki iş adamlarıylada ikili temaslarda bulunularak ticaretin iki ülke arasında geliştirilmesi konusunda fikir alışverişlerinde bulunulacağı belirtildi.
 
NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız da Belçika Ekonomi ve Ticaret Ateşesi Sabih Akay ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek gerek iki ülke arasında ki ticari münsabetlerden dolayı gerekse Belçikalı işadamlarının Nevşehir'de ve Nevşehirli işadamlarının da Belçika'da yatırım yapmasından mutluluk duyacağını vurguladı.