Geleneksel olarak fasulye ikramında bulunan Birlik Vakfı Nevşehir Şube başkanlığı bu kez Gülşehir ilçesinde geleneksel fasulye ikramında bulundu.

Vali Aktaş, AK Parti Milletvekili Açıkgöz ve protokol üyeleri, Kuru fasulye, Pilav ve Turşu" dan oluşan yemeğin dağıtımını Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ile birlikte yaptı.

Etkinliğe, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün yanı sıra Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Göç İdaresi Müdürü ÖmerTaşçı, AK Parti Gülşehir İlçe başkanı Fatih Çiftçi, Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Gürbüz Dinç ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldıkları fasulye ikramına Gülşehirli vatandaşların ilgisi bir hayli fazla oldu.

Birlik Vakfının geleneksel fasulye dağıtımının önümüzdeki aylarda diğer ilçelerde de yapılacağını kaydeden Şube Başkanı Gürbüz Dinç, etkinliğe katılan başta Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Nevsehir Birlik Vakfımızın geleneksel kuru fasülye ikramını bu haftada gül kokan güzel ilçemiz Gülşehir İlçemizde gerçekleştirdik. Cuma’nın bereketini, birlik ve beraberliğini aziz hemşerilerimizle paylaştık. Emeği geçenlere ve Katılımları için herkese teşekkür ederim" dedi.