Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD)’a iade-i ziyarette bulunarak, Yönetim Kurulu Başkanı başkan yardımcısı Ali Ersan Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti...
Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, görevine başlaması nedeni ile kendisine “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulunan kişi ve kuruluşlara yaptığı iade-i ziyaretler kapsamında GESİAD’a geldi. 

Ziyarette Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ın yanısıra Meclis Başkanı Aydın Karayılan, Başkan Vekili Özcan Bıyıklı, Genel Sekreter Uğur Aydoğan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
GESİAD Başkan Yardımcısı Ali Ersan Erdoğan ziyaret dolayısıyla Başkan İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
GESİAD olarak birincil amaçlarının Nevşehir ekonomisinin temel direkleri olan sanayici ve işadamlarının dünya ile entegre olarak büyümelerine katkıda bulunmak olduğunu ifade eden Erdoğan, bu kapsamda ilimizin en önemli kurumlarından Ticaret Borsası ile işbirliği yapabileceklerini ifade etti.
Erdoğan, bağlı bulundukları en üst kurum olan Türkiye İşadamları ve Sanayicileri Konfederasyonu (TUSKON) tarafından 19- 20 Haziran 2013 tarihinde 140 ülkenin katılımı ile yurt dışından bin firma, yurt içinden de bin 500 firmanın katıldığı Türkiye- Dünya Ticaret Köprüsü programının düzenlendiğini kaydeden Erdoğan, Nevşehir’den katılan 12 firmanın da  önemli bağlantılar kurduğunu kaydetti.
Erdoğan, GESİAD’ın 8. yılında 290 üye ile 510 şirketi temsil eden büyük bir sivil toplum kuruluşu haline geldiğini de anlattı.
Borsa Başkanı İbrahim Salaş ise, seçim sonrası geldiği görevde kendisini ilk ziyarete gelen kurumun GESİAD olduğunu belirtti. Salaş, GESİAD'ı yakından takip ettiğini, kent için çok önemli projelere imza attığını dile getirdi.
GESİAD ve Ticaret Borsası üyelerinin yurtdışı iş imkanları oluşturmaları amacıyla eğitim, seminer, iş gezileri yapılması, kurumların sağladığı desteklerden yararlanmaları için proje yazılması gibi konularda birlikte çalışma yapmak istediklerini de ifade etti.