Sertifika sahibi kişilerin iş bulma imkânlarının arttığı günümüzde Hasta Kabul Sekreterliği Sertifikası bunlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.
Sağlık alanında çalışmayı tercih edenler kolay iş bulmak için bu sertifikayı tercih ediyor. Bu sertifikayla iş sahibi olmak isteyen özellikle gençler kursa ilgi gösterirken kurstan sertifika alanlar, özel ve devlet hastaneleri ile aile sağlığı merkezleri, özel poliklinikler, muayenehaneler ve laboratuvarlar gibi sağlık kuruluşlarında, hasta karşılama, hasta yönlendirme, hasta giriş/çıkış işlemleri, kayıt, arşivleme ve danışma hizmetleri gibi görevleri yerine getiren “Hasta Kabul Sekreteri” pozisyonunda iş bulmakta zorlanmıyorlar.
Hastanelerin hasta kabul sekreteri çalıştırabilmesi için bu sertifikanın alınmasının zorunlu tutulduğu günümüzde, sertifikayı alanların kolayca iş bulabilmesi kurslara talebi arttırdığı gözleniyor. Kursa katılıp 20 kişilik sınıflarda, Sosyal Hayatta İletişim, İş Hayatında İletişim, Randevu Ve Konuk Kabulü, Protokol Kuralları, Problem Çözme Teknikleri, Hasta Hizmetleri, Tedavi Hizmetleri, Tıbbi Terminoloji ve Tıbbi Arşivleme konularında ders gören ve kurs bitiminde yapılacak olan sınavda başarılı olanlar, ömür boyu geçerli olmak üzere diploma değerinde Üniversite Onaylı bir sertifika sahibi oluyor.
Herhangi bir mezuniyet şartının aranmadığı bu ücretli kursa, en az ilkokul mezunu olan herkes başvuru yapabiliyor.
 
Hasta Kabul Sekreterliği Kursu Detaylı Bilgi için;
Telefon 0850 302 85 25
Ön Kayıt Formu için tıklayınız: https://www.meslekburda.net/on_kayit.php?p1=8