Nevşehir'in Kaymaklı kasabasından Kantürk ve Gül ailelerinin biricik evlatları Büşra ve Bayram Gül çifti hafta sonu düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Kapadokya Lodge Otel’de düzenlenen Büşra ve Bayram Gül çifti çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen dillere destan düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. 

Davetlileri kapıda karşılayan Kantürk ve Gül aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Kapadokya Lodge Otel havuz başında katılımın oldukça yoğun olduğu düğün törenine çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu


Yaklaşık 1000 in üzerinde bir katılımın olduğu Düğün Töreninde Siyaset, Sanayi ve İş Dünyası ile çok sayıda gurbetçi Kaymaklılar yer aldılar.

Damat Bayram Gül ile Gelin Büşra hanımın şıklığı ile göz kamaştırdığı gecede, FİB Ajans Organizasyon'un renk cümbüşünde hazırladığı görsellik Fikret Çapacı ve sanatçılar Tutku ve Musa Ç'n.n şarkılarıyla tüm davetlileri Coşturdu. Damat beyin amcası Rıfat Gül ve çiftlerin ailesi düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendiler... FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Büşra ve Bayram GÜL Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyüğü Rıfat Gül "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş,dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Gecenin kahramanı Büşra ve Bayram Gül çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB ajans Organizasyon olarak Büşra ve Bayram Gül Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74
www.fibajans.com
www.nevsehirorganizasyon.com



Foto: Özçay