İstanbul'da yaşayan Nevşehir Derinkuyu ilçesi Çakıllı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Afrin'deki  Mehmetçiklerimiz ve Şehitlerimiz için Hatim merasimi yapıldı.

Çakıllı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mahmut Çiftcibaşı; ''İstanbul'da bulunan Gurbetçiler ile birlikte Dernek binasında Afrin'deki  Mehmetçiklerimiz ve Şehitlerimiz için Hatim merasimi yapıldık. Allah’tan şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize saygı ve minnet duygularımızı dile getirmek istiyorum” dedi.

Çiftçibaşı; İstanbul’da faaliyet gösteren Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Çakıllı Köyü Derneğinin Yenibosna'daki Dernek Merkezinde Afrinde mücadele veren Mehmetçiklerimiz ve Şehitlerimiz için Dua programı düzenledik. Kuran-ı Kerim, İlahiler ve dualarla onları yad ettik. 
Programımıza yaklaşık 200 kişi katıldı. Ak Parti B. Evler ilçe Başkanı, Meclis üyeleri, diğer siyasiler ve Nevşehirimizin civar köy ve kasaba dernek başkan ve yöneticileri programımıza iştirak ettiler. Bütün Dualarımızla ve bütün imkanlarımızla devletimizin ve Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu belirtir, bu vatanı kimseye bırakmayacağımızı buradan dünyaya ilan ediyoruz" dedi.