NEVŞEHİR(MHA)  İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Özel İdaresi Genel Sekreter İsmail Cihan  ve Gülşehir İl Genel Meclis Üyesi Hakan Yaman, şiddetli yağan yağmurun zarara uğrattığı Gülşehir İlçesine bağlı Civelek  Köyünde incelemelerde bulunarak köy halkının sorunlarını dinlediler.

Civelek Köyünde yollar yağmur suları ile bozulmuş, kanalizasyon tıkanmış, bahçeler ise sel suları ile tahrip oldu. Acil olarak, ilk önce İl Özel İdaresinden bir adet kepçe ve iki adet kamyon gönderilerek sel sularının getirdiği taşların toplatılarak yol temizleme çalışmaları başlatılmış ve yol ulaşıma kısa sürede açıldı.

Köy meydanında halihazırda bulunan kilitli parkenin de sel sularından çok tahribat gördüğünden dolayı tamamen söktürülüp gerekli alt zemin çalışmaları yapılarak hazır hale getirildikten sonra kilitli parke döşeme işi yapılmasına karar verildi.

Kanalizasyon çalışmaları için ise İl Özel İdaresinin ekip ve ekipmanları görevlendirilerek köy halkının sıkıntıları kısmen de olsa çözülmeye çalışılacak. Ayrıca; yapılan incelemeler sırasında köy meydanına üst taraftan gelen yağmur sularının kontrol altına alınması amacıyla menfez yaptırılması için çalışmalara hız verildi.