Nevşehir'de gün geçmiyor ki yeni bir motosiklet kazası gündeme düşmesin. Nevşehir, Kozaklı ve Ürgüp'te üç ayrı kazada 3 kişi yaralandı...

Nevşehir Dedeman Otel yakınlarında meydana gelen kazada motorsiklet sürücüsü 
Muhammed Nuri AZBOY yaralandı.

Ürgüp'ten Avanos istikametine gitmekte olan motorun kaza yapması neticesinde sürücü yaralanırken, Kozaklı Kalecik Köyü'nden Kozaklı istikametine giden motorun kumlu yoldan tarlaya savrulması neticesinde ise yine bir kişi yaralandı.  

Ürgüp-Avanos Yolu'nda akşam saatlerinde meydana gelen kazada Kapadokya Bölgesi'nin tarihi mekanlarını  kiraladığı motosikletle gezmek isteyen bir turist Avanos’tan Ürgüp istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı.

Kaza yapan turisti gören çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Yaralı turiste ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı turist daha sonra ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kozaklı'daki kazada ise aşırı hız nedeniyle kumlu yolda hakimyiyetini kaybeden sürücü tarlaya savruldu bacağında kırık oluşan Abdullah Kaya adlı şahıs tedavisinin ardından taburcu edildi.

Nevşehir’de meydana gelen motosiklet kazasında 1 kişi yaralandı.

Kaza, gece 00.00 sıralarında Nevşehir Ürgüp karayolu üzerindeki Dedeman Oteli yakınlarında meydana gelirken,  maddi hasarlı kazada motosiklet sürücüsü Muhammed Nuri AZBOY yaralandı. 

112 acil servis ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Muhammed Nuri AZBOY, daha sonra Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı Muhammed Nuri AZBOY’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.