Nevşehir İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün imzaladığı protokol çerçevesinde ortak etkinlikler devam ediyor. Son olarak Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesinde Diyanet yayınlarını tanıtıcı kitap standı açıldı.
Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesindeki standı İl Müftüsü Yakup Öztürk, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık, Okul Müdürü Veli Sağır ve Öğretmenler ile çok sayıda öğrenci ziyaret etti.
İl Müftüsü Öztürk Kitap standını ziyaretinde, Nevşehir Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesine en yüksek puanla yerleşen ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesin tarafından Umre ile ödüllendirilen, geçtiğimiz günlerde umre ibadetini yapıp dönen öğrencilerle sohbet ettikten sonra umrelerini tebrik etti ve Diyanet Vakfımızın Milli ve Manevi değerlerimizin yeni nesillere kazandırılması için daima öğrencilerimizin yanında olduğunu belirtti.
Daha sonra  İl Müftüsü Öztürk, bu tanıtım sergileri ile Başkanlığımızın her kesime hitap eden eserlerinin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ve diğer okullarda da devam edeceğini ifade etti.
İl Müftüsü Öztürk, kitap standını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık’a, Okul Müdürü Veli Sağır’a, Okul Müdür Yrd. Mustafa Salep’e ve Öğretmenler ile Öğrencilere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Saltık’ta, bu gibi faaliyetlerden dolayı İl Müftüsü Öztürk’e teşekkür etti.