Nevşehir Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici ve Müdür Yardımcısı Ömer Nair FİB Haber İnternet Gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

 Ziyarette Gazetemiz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal’a FİB Haber'in  yeni yeri ve yeni yüzünün hayırlı olması temennisinde bulunan Ekici ve Nair, Nevşehir FİB Haber Gazetesini yapmış olduğu ilkeli yayıncılıktan dolayı tebrik etti. 

 Nevşehir Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici , “Gazeteniz şimdiye kadar yapmış olduğu yayıncılık ile bu şehre hep artı bir değer katmıştır” diye konuştu. 

FİB Haber Gazetesi’nin yeni yerinin ve yeni yayın hayatının başarılar getirmesini dileyen Nevşehir Turizm İl Müdür Yardımcısı Ömer Nair'de , “Allah utandırmasın” dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Gazetemiz Sahibi Uysal ve Çapacı da, turizm konusunda Nevşehir'in alacağı çok yol olduğunu, bu konuda Turizmden gelen ve turizmi bilen idareciler olarak Kapadokya'nın beklentilerine cevap verecek büyük bir şans olarak gördükleri  İl Müdürü Ekici ve Müdür Yardımcısı Nair’e çalışmalarında başarılar diledi.

Nevşehir Turizm İl Müdür Vekili Cengiz Ekici ve Müdür Yardımcısı Ömer Nair FİB Haber Merkezimize yaptıkları açıklamada bu memleketin bir evladı olarak turizm değerlerimize sahip çıkarak artı değerler katmak adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Şuan malum daha bu göreve henüz yeni başladık,bölgeyi tanıyor biliyor olmamız büyük bir artı bilgi ve birikimlerimizle önümüze koyacağımız yol haritasıyla hep birlikte el ele vererek Kapadokya markasını daha yükseklere taşıyacağız. Bu manada hala hazırda elimizde bölgemiz adına heyecan verici projelerimiz var. İnşallah en kısa sürede bu konuda önemli gelişmeleri zilerle paylaşacağız dedi.