Türkiye'de Kozaklı İlçemiz,Tam Bir Sağlık Ve Kongre Merkezi Olacak Potansiyele Sahiptir.

AK PARTİ Nevşehir Eski İl Başkanı Ersan ERKUT, Ak Parti bir vizyon partisidir, Ak Parti nin 13 yıllık iktidarı döneminde,Nevşehir e çok büyük hizmetler yapıldığını , bir şehrin gelişiminde ulaşımın çok büyük bir faktör olduğunu dile getiren ERKUT, ulaşımdaki bir güçlü hamlenin ise hızlı trenle olacağını söyledi.Gerek duble yollar,gerekse havalimanımızın iktidarımız döneminde aktif hale getirilmesiyle birlikte, tarifeli uçuşlar ve sefer sayılarındaki artışın da memnuniyet verici olduğunu söyledi.Nevşehir ide içerisine alan ve hizmete girmesi 2020 yılında gerçekleşecek olan hızlı tren projesiyle birlikte, Nevşehir Türkiye de inşallah kültür turizminin başkenti olarak anılacak ve  yapılacak yeni hamlelerle, sağlık turizmiyle ve  özel kongrelerin yapıldığı ,yerli yabancı konuklara hizmet veren bir merkez haline dönüşeceğini ifade etti..

Kozaklı ilçemize İktidarımız ve yerel yönetimlerimizce büyük hizmetler yapıldığını ve artık Kozaklı, ulaşımıyla, Termal tesisleriyle, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastanesi fiziki ve modern cihazlarıyla Türkiye de bir sağlık ve şifa merkezi olarak anılan bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Önümüzdeki süreçte, Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız liderliğinde, tüm bakan, milletvekilleri ve ailelerinin katılımıyla Afyon da yapılan Ak Parti İstişare ve Değerlendirme toplantılarının, ilerleyen zamanlarda KOZAK ilçemizde de yapılması, en büyük beklentimizdir. Bu girişim, Nevşehir in bir cazibe merkezi ve marka şehir olması adına bir büyük hamle daha olacaktır. Bu gelişim Gülşehir ilçemiz dahil tüm bölgeye ciddi tanınırlık ve ekonomik anlamda da insanımıza önemli katma değer sağlayacaktır.

 Gerek Nevşehir ve Kozaklı ilçemizin, Türkiye nin tam merkezinde olması ve her ile aynı mesafede oluşu, gerekse hava yolu ile ulaşımın sağlandığı bu noktada, büyük avantajlar ve kolaylıklar bulunmaktadır. Bu aktivasyonların gerçekleşmesi, oluşacak olan birliktelik ve sinerjiyle amacına ulaşmaktadır. Ak Parti hizmet gücünü milletinden alan bir siyasi iradedir.

Kozaklı lı hemşerilerimizin ve tüm hemşehrilerimizin, 01 Kasım seçimlerinde, Ak Parti ye verecekleri güçlü desteklerle bu değişim ve dönüşümün heyecanını, devamını birlikte yaşayacağız…

Selam ve saygılarımla,

ERSAN ERKUT

AK PARTİ

NEVŞEHİR E.İL BAŞKANI