Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette, Acıgöl'ün sorunlarını diğer kurumlarla eşgüdüm içinde çözmeye gayret ettiklerini ifade eden Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, “MEDAŞ Genel Müdürümüz Erol Uçmazbaş’ı ziyaretimizde, ilçemizin elektriksel sıkıntıları konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Genel müdürümüzle istişare yaparak çözüm noktasında karara vardık. Ayrıca ilçe merkezimizdeki hatların güçlenmesi ve gerekli yatırımların yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunarak çözüme ulaştırdık” dedi.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, "Yazıhüyük Kasabamıza yapılan Elektrik Kulesi, Güç artırımı,Trafo ve Şebeke yenileme Çalışmaları için MEDAŞ Genel Müdürümüz Erol Uçmazbaş’a Teşekkürlerimizi ilettik. Elektrik Kulesi, Trafo ve Şebeke Yenileme Çalışmalarımız devam edecektir" dedi. Başkan Çavdar, MEDAŞ Müdürü Uçmazbaş'a teşekkürlerini ifade etmek için bir çini tabak takdim etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MEDAŞ Genel Müdürü Uçmazbaş'da, MEDAŞ olarak Konya başta olmak üzere Nevşehir,  Aksaray, Niğde, Kırşehir ve Karaman olmak üzere 6 il ve 65 ilçe, 331 belde 1379 köy ve 512 (köy bağlısı) yaylanın sorumluluk alanı içerisinde hizmet sunduklarını belirtti. Uçmazbaş, bu tür ziyaretlerle de MEDAŞ’ın daha etkin hizmet sunma konumunda dilek ve önerileri de yetkililerden alma imkânı bulduklarını dile getirdi.Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar'a ziyaretleri için teşekkür ederek MEDAŞ ile ilgili yapılabilecek çalışmalar noktasında her zaman elimizden geldiğince yanlarında olacaklarını ifade etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.


MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ'A TEŞEKKÜR...
Görüntünün olası içeriği: masa ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, takım elbise ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, takım elbise ve iç mekan