Haftanın beş günü meclis programları ve görüşmelerini takip ederek, vatandaşların da talep ve istekleri ile ilgilenen TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hafta sonlarını da Nevşehir programlarının yanı sıra yatırım amaçlı ziyaretler ile değerlendiriyor. Açıkgöz, bu kapsamda Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren FUNNY Cam A.Ş fabrikasını ziyaret etti.

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, FUNNY Cam A.Ş Fabrikasına Ziyaretde Bulundu.

Ziyaret kapsamında Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e FUNNY Cam'ın Nevşehir yatırımının büyüklüğü, çalışan işçi sayıları ilimiz ve bölge ekonomisine olan katkıları aktarıldı. Gezi sırasında FUNNY Cam A.Ş camlarının enerji tasarrufuna, ülkemiz ekonomisine, bireylerin bütçesine sağlayacağı katkının büyüklüğüne de dikkat çekildi.

Ziyaret sırasında FUNNY Cam A.Ş yetkilileri tarafından yapılan sunumda ise Cam Ve Tesis Yatırımları İle İlgili Bilgiler Verildi.

Nevşehir'e kazandırdıkları bu değerli yatırımları için İş Adamı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamasında," Funny Cam AŞ. ziyaretimizde yatırımcılarımızın Nevşehir sanayimize katkılarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Büyüyen, gelişen Nevşehir için tüm yatırımcılarımızı ilimize davet ediyorum. Ekonomisi güçlü Türkiye için hep birlikte çalışıyoruz. Yatırımcılarımıza teşekkürler"dedi.