TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde AK Parti'ye ve kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Gizligider 1 Kasım için Nevşehir sanayi esnaflarına teşekkür etti...

Seçildikten sonra esnaftan kopmayan ve her zaman esnafın yanında olmayı bilen Milletvekili Gizligider, bugün Metal-İş Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek, esnaf ile soba başında çay içip sohbet etti, 1 Kasım seçimlerinde Ak Parti’ye verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür etti. 

‘ DESTEK SAMİMİ OLUNCA, SOHBETTE SAMİMİ OLDU ‘


1 Kasım seçimleri öncesinde Nevşehir Çarşısı,Oto Galericiler ve Sanayi esnaflarını ziyaretinde1 Kasım için SÖZ alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, sözünü yerine getirerek 1 Kasım’da Ak Parti’ye destek veren Nevşehir esnaflarını teker teker ziyaret ediyor.

Ak Parti’ye verdikleri destekle Türkiye’nin istikrarlı bir sürece girdiğini kaydeden Gizligider, sanayi esnafının sözünün eri olduğunu bir kez daha gördüklerini belirterek, “ Esnafımız, istikrar ve güven için, huzur için Ak Parti’ye destek vereceğini söylemişti. Biz her zaman esnafımıza inandık ve esnafımızın sözüne itibar ettik.

Metal-İş Sanayi Sitesi esnafımız da, 1 Kasım seçimleri öncesinde Ak Parti’ye destek vereceğinin sözünü vermişlerdi şükürler olsun ki sözlerini yerine getirerek, ülkemizde huzur, barış ve en önemlisi istikrarın kapısını araladılar. Esnafımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyor ve esnafımıza layık bir hizmet anlayışıyla hem Nevşehir’imize hem de ülkemize nice güzel hizmetler getireceğimizin sözünü veriyoruz. Esnafımız bize destek vereceğinin sözünü verdi ve bu sözünü tuttu. Biz de hizmet edeceğimize söz verdik ve bu sözümüzü yerine getireceğiz “ dedi. 

‘ SOBANIN BAŞINDA ÇAY KEYFİ VE MUHABBET SAMİMİYDİ ‘

Nevşehir Metal-İş Sanayi Sitesi esnaflarını ziyarette, hem esnafın yaptığı tamir hem de makine üretim tesislerini gezen Milletvekili Gizligider, sobası yanan bir esnafın daveti üzerine keyifli bir sohbetin içerisine girdi. Gizligider, “ Esnafımız, 1 Kasım’da o soğuk rüzgârların estiği dönemde bizlere verdiği destekle hem partimizi hem de ülkemizin geleceğini ısıttı. Şimdi yine soğukta bizleri davet ederek sıcak ve samimi işyerlerinde bizleri ağırladılar. İşte Nevşehir esnafının sıcaklığı işte esnafımızın samimiyeti… Tüm Nevşehir Esnafımızla gurur duyuyor ve her zaman yanlarında olup, birlikte güzel işler yapacağımıza söz veriyoruz “ dedi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, esnafın çay ikramının ardından ziyaretlerine devam etti.
Milletvekili Gizligider'in esnaf ziyaretlerine AK Parti Nevşehir Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz'de eşlik etti.
Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde devam edeceği kaydedildi.