NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir siyaset tarihinin en genç Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, seçim sonrasında ilçe gezilerine çıktığını ve bu gezilerde ilçe teşkilatlarıyla helalleştiğini anlattı.

Gazeteci Murat Düşmez’e konuşan AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ebubekir Gizligider, Milletvekilliği süresince zaman zaman hiç alakasız şeylerle suçlanmaya çalışıldığını belirtirken, Milletvekilliği süresince kendisine ağabeylik yapan Erdal Feralan’a ve halen Milletvekili olan Murat Göktürk’e uyum içerisinde çalışmalarından dolayı teşekkür etmeyi de unutmadı.

Milletvekilliği süresince kendisine ulaşılamadığının ifade edilmesine asla mahal vermemeye gayret ettiklerini, mutlaka kendisini arayanlara geri dönüş yaptığını kaydeden Gizligider, “Elimizden geleni, iyi niyetle yapmanın gayreti içerisinde olduk. Zaman zaman mevzuatlardan dolayı işlerini yapamadığımız insanlarımız oldu. Zaman zaman 1 kişinin alındığı bir yere 10 kişi başvurudu ise diğer 9’unu ister istemez üzmüş olduk. Nevşehir tarihinin en genç milletvekili olarak Nevşehir siyasetinde iyi bir iz bıraktığımız kanaatindeyim. Şu an rölantiye bir hayat sürdürüyorum. Ramazan ayı dolayısıyla ilçeleri ziyaret ederek teşkilat mensuplarımızla helalleşiyorum. Çünkü onların seçim sürecinde büyük fedakarlıkları oldu” açıklamalarında bulundu.