Grup Karanlık 2015 Yılından Bu Yana Faaliyetlerini Sürdüren Bir Grup İlk Başta Cover Videoları Çekiyordu ve Kendi İmkanlarıyla Nevşehir'de Müzik Yapıyordu. İmkanlar Kısıtlı Olduğu İçin Seslerini Fazla Duyuramadılar.
 Peki Grup Nasıl Kuruldu ? Caner (Vokal ) Murat (Perküsyon) Ve Sezgin İsimlerindeki 3 Genç  Ortaya Ortak Bir Fikir İle Müzik Yapmak İstediler.  Daha Sonra Bir Takım Sorunlar Yüzünden Sezgin Gruptan Çıkma Kararı Aldı Ve Caner İle Murat İki Kişi devam Ettiler. Dostları Cihan Çatak (Meneger) , Talha Hennep (Gitar) ‘in Katkılarıyla 3 Kişilik Bir Müzik Grubu Kuruldu ve Ortaya Şarkılar Atıldı.
Bir Süre Cover  Videolarıyla Yetinen Grup Artık Ufakta Olsa Bir Kitle Kazanmak İstiyordu. Bunun İçin De Çalışmaya Başladılar. Cihan Çatak’ın Dünyadaki Savaşlar, Ölen Çocuklar, Kadınlar  Kısacası Dünyadaki Tüm Toplumsal Meseleleri Düşünerek Yazdığı, Caner Duranın da Bir Gecede Bestelediği  ve Murat Karacanın da Aynı Gece Arenje Ettiği Hayat Şarkısını Siz Dinleyicilere  17 Yaşında ve Kısıtlı İmklanlarla Sizlere Sundular.