Ürgüp Kapadokya Voleybol Kulübü sporcuları ve antrenörü Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek Teşekkür etti.
İddialı başladığı sezonu grup müsabakaları sonunda lider tamamlayan Ürgüp Kapadokya Voleybol takımının başarılı antrenör ve sporcuları Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Bu sezon grupta oynadığı 18 maçtan 16'sında galibiyet alarak lider olan takımın oyuncularını tek tek tebrik eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bundan sonraki maçlarda tüm oyunculara ve antrenörlerine başarılar diledi.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada maddi manevi sporcuların yanlarında olmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Fahri Yıldız, "İmkanlar ölçüsünde bu zamana kadar neler yapabildiğimizi biliyorsunuz, bundan sonrada aynı şekilde yanınızda olmaya devam edeceğim.Play off'ta başarılar diliyorum." dedi.

Ziyarete Ürgüp Spor Kulübü Başkanı Halis Aydoğan, Antrenör Metin Alak, Ürgüp Spor Kulübü Üyeleri Cemal Bey ve Bekir Sak'ta eşlik ederek Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a 50 numaralı forma hediye ettiler.

Başkan Fahri Yıldız'da kulüp yönetimine Ürgüp Belediyesi çini tabağı hediye etti.