Gülşehir Belediyesi Fen İşleri, Kademe ve İtfaiyeye bağlı ekipleriyle, Gülşehir'in kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz şebeke çalışmaları kapsamında kazı yapılan yollarda onarım yaparak yol yıkama ve sulama çalışmalarını sürdürülüyor.

Gülşehir ilçe merkezinde başlatılan içme suyu şebekesi çalışması kapsamında, alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları tamamlanıncaya kadar geçici olarak bozulan yollarda yama çalışmaları başlatırken, esnaf ve vatandaşların mağdur olmamasını için yama çalışması yapılıyor. Fen İşleri ekipleri sıcak havalara rağmen sorumluluk bilinciyle Kızılırmak caddesini kilitli parke ile yama yaparak caddemizi yıkadılar.

Gülşehir’de tüm cadde ve sokaklarının yenileneceğine vurgu yapan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "Alt yapı içme suyu, Kanalizasyon ve Doğal Gaz  şebekelerinin döşeme çalışmaları sırasında meydana gelen  tahribatlara geçici çözüm olarak kızılırmak caddemizi onarıyoruz. Alt yapı hizmetlerinin tamamlanmasının ardından bu yolların tamamını modern bir şekilde sıcak asfalt yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımızın güven ve desteği ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir bir konu yoktur. Allah’ın izniyle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da güveninizi boşa çıkarmayacağız."