FİB Haber Merkezi olarak dün yapmış olduğumuz "Nevşehirli Genç kız yaşama tutunmak için yardım bekliyor" haberimiz, Nevşehir'den Türkiye'ye hatta Avrupa'ya kadar büyük ses getirdi.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyü nüfusuna kayıtlı Almanya da yaşayan Gurbetçi hemşehrimiz Ali Can www.fibhaber.com da gördüğü haber sonrası öyle bir açıklama yaptı ki ...

Kendine ait sosyal paylaşım sitesinde Tam 58 Bin üyesi bulunan Nevşehirli Gurbetçimiz Ali Can'da kalp hastası  16 yaşındaki Selin için kayıtsız kalmadı.

Afrika'da ki mazlumlara su kuyusu açmak için başlattığı kampanya da mutlu sona ulaşan Avrupanın neşesi Nevşehirlilerin gururu gurbetçimiz Ali Can, Şimdide Nevşehirli genç kızımız Selin için harekete geçti.

Kalp hastası Nevşehirli Selin için kendi arabamı satmaya hazırım diyen Ali Can , Gümrük Bakanlığı bir defaya mahsus benim arabamı satmama müsade ederse bir can kurtaracağız dedi.

"Ben paramı helal kazandım arkadaşlarıma dostlarıma güveniyorum..."

FİB Haber Merkezine sesleniyorum; Allah sizlerden razı olsun. Bu videoyu paylaşın Belediye Başkanı , Vali ,Kaymakam benim arabamı satmak için Gümrük Bakanlığından izin alın.Yada siz zenginlerimiz siz yardımcı olun yavrumuzun ameliyat parasını siz verin sözüm söz ben ödeyeceğim.Bak bu video ile altına imza atacağım bu bizim borcumuz... Ama ne olur bu yavrumuzu acilen kurtaralım... 

FİB Haber'de Kalp ameliyatı olmak için yardım bekleyen genç kızımızın haberini okuduktan sonra hazırladığı videodan seslenen Ali Can, " Selin'e Haber Verın Üzülmesın Annesı Babası Rahat Olsun Insallah Allahın Iznıyle, Halledecez, Kesınlıkle Kurtaracagız, Benım Arkadaslarım Cok Vıjdanlı Dır, Benı Yalnız Bırakmazlar, Selamlar, dedi.

Nevsehırden Haber Beklıyorum .... Yapın Yapacagınızı ,Hemserılerım.... Artık Bana Para Dekontu Degıl, Araba Ruhsatları Gellmeye Basladı... Hollanda'dan Bır Gaysellı Eskı Kamyoncu Abımız, Arabamı Bende Verıyorum Dedı, Antalya Sıde den Hotel Yıne Aradı Sordu...  Bende Varım Dedı... Berlın li Arkadasım Yazdı Gördünüz Dresden E Gelım Parayı Bırakım Gıdım Dedı,,,, Bu Vıdeo Nun Yorumunda Bırı Daha Kardesım Arabamı Ne Olur Benımkıde Onlara Gıtsın Yazmıs,,,, Nevsehırliler Zengınlerımiz, Bu Is Kımseye Fazla Dokunmasın, Herkez Versın, Ne Olur Benı Üzmeyın, Bılıyorum Bunu Sadece 10 Zengın ,Kurtarır, ;((((((( Artık Utanmaya Basladım Arabalar Gelmeye Basladı Gurbettekıler Arabasını Verıyor, ?????? Bızım Orda da ,Zengınler O Bır Gece de 10,000 TLHesap Verenler Var ,Bundan Utanıyorum Iste,Yıne Yapın Alemınızı,, Ama Icınden Bır Paket Sıgara Parasını Bu Cocuga Ayırın Lütfen, ,Yok Yapamıyorsanız????? Bana Müsade Edın Yapamıyoz Nevsehır de Bu Para Cıkmıyor Deyın.... Tamam, Ben Hallederım, Bu Kadar, FİB Haber Hepınızden Allah Razı Olsun,,,,,,

Gözyaşına boğulacağınız Nevşehirli gurbetçimiz Ali Can'ın bu açıklamasını sizlerle paylaşıyoruz...