Matematiğin eğlenceli ve yaratıcı dünyasını çocuklarla buluşturan Harika Matematik Sergisi Anadolu’daki çocuklarla buluşmak için yeniden yollarda. Matematiğin eğlenceli ve yaratıcı dünyasını çocuklarla buluşturan Harika Matematik Sergisi 02-05 Mayıs tarihleri arasında Nevşehir'de Göreme Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda olacak. Harika Matematik Sergisi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 07-13 yaş arası çocuklar tarafından ücretsiz gezilebilecek.

Ne zaman, nerede? 02-05 Mayıs tarihleri arasında Nevşehir'de Göreme Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda çocuklarla buluşuyor 

Sergi, 20 farklı ünite ile bilgilendiren, analitik düşünce ve derinlemesine sorgulama için teşvik eden, iletişim kurmaya cesaretlendiren ve çocukların deneyimlerini rahatlıkla paylaşabilecekleri eğlenceli bir yolculuk. Çocuklar, “Dans Eden Geometri”, “Haydi Yuvarla”, “Kule Yapalım”, “Aynadaki Kim”  ve “Dev Küp” modüllerinin bulunduğu, “Da Vinci Learning Atölye” çalışmaları ve “Da Vinci Learning Mobil Sinema” ile buluşacak.

2017 turne hedefi: 2 tır ile 3 ayda 22 İl

Çocukların büyük ilgi gösterdiği Harika Matematik Sergisi’nin gezgin tırları gördüğü yoğun ilgi üzerine Türkiye’de daha fazla çocuğa ulaşabilmek için bu yıl ikiye çıkarıldı. Tırlar 20 Şubat tarihinden itibaren eş zamanlı olarak Türkiye turnesine çıktı.

Sergi, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde çocuklar tarafından ücretsiz gezilebilecek.