Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük beldesi ile Kiledere yol güzergahında asfalt çalışmaları bugün tamamlandı.

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli, Yazıhüyük Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ile bir süre görüştü. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Benli ve Başkan daha sonra asfalt yol yapım çalışmaları tamamlanan Yazıhüyük Kiledere yol güzergahında incelemelerde bulundular.

Benli açıklamasında;" Yazıhüyük-Kiledere arası 4,5 km asfalt çalışmamız bitti. Misafirperver Başkanım Cengiz Çavdar'a işbirliğin için teşekkürler. " dedi.

Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Savaş Benli ve ekibi tarafından yürütülen asfalt yol yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz'ta; " Asfaltlama Çalışmalarımıza Destek ve Katkılarından dolayı AK Parti Hükümetimize, NEVŞEHİR Milletvekillerimize, Nevşehir Valimize, İl Özel İdare Genel Sekreterimize, il Özel İdaresi Yol bakımı ve Asfaltlama Ekibine, İlçe Kaymakamımıza , İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımıza ve Alınteri olan herkese TEŞEKKÜR ederiz...ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN...." dedi.