Türkiye İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'in hediye ettiği ve üzerinde isminin yazılı olduğu 50 sırt numaralı Nevşehirspor'un formasını giyerek poz verdi.

Geçtiğimiz hafta Kapadokya ziyareti için Nevşehir'in Ürgüp ilçesine gelerek konakladığı Kayakapı otel'de, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler tarafından kendisine hediye edilen Nevşehirspor'un kırmızı-beyazlı formasını giyen Türkiye İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kırmızı Beyaz & Nevsehirspor 'a başarılı bir sezon için içten dileklerimi sunuyorum" dedi.


Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler'de açıklamasında; "Geçtiğimiz hafta Birleşik Krallık Büyükelçisi Ekselansları Richard Moore'ya hediye ettiğim Nevşehirspor forması çok yakışmış, teşekkürler." dedi.

Dinler: "Birleşik Krallık / Türkiye Büyükelçisi Ekselansları Richard Moore artık sıkı bir Nevşehir Spor taraftarı Kendisine ve değerli Ailesine Ürgüp ziyaretinde 2. kez Kayakapi Premium Caves - Cappadocia'yı tercih ettikleri için çok teşekkür ederim " dedi.