Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Özkonak Belediyesi’nde çalışan işçilerle ilgili bilgi almak üzere beldeye gelen Nevşehir İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli’yi makamında ziyaret etti. Barata daha sonra TYÇP Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi.

TYÇP Kapsamında çalışan işçileri Belediye Başkanı İlker Yürekli ile birlikte ziyaret eden Barata, Program kapsamında çalışan İşçileri Çalışma alanlarında denetleyerek durumları hakkında bilgi aldı.

Burada işçilerle sohbet eden Nevşehir İş-Kur İl Müdürü Barata, programın amacı hakkında personellere bilgi vererek, çalışanların sıkıntılarını dinledi.

Ziyaretine ilişkin açıklamada bulunan Barata, İŞKUR programlarını yerinde incelediklerini belirterek, şunları kaydetti:

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında istihdam edilen işçilere, işlerini özverili olarak yapmaları gerektiğinde uyarılarda bulunduklarını belirten Barata, “Özkonak Belediyemizde çalışan işçilerimizin çalışma programlarına uygun niteliklerde çalıştığını gördük. İşçilerin de bu çalışma programlarına uymalarını, özellikle günlük çizelgelere riayet edilmesi gerektiği konusunda uyarıda bulunduk. Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında görev alan tüm işçilerimize işlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ise, “Bu proje bizleri çok rahatlattı. Can simidi olarak yetişti. İnanıyorum ki, bu projeler sayesinde belediyeler çok iyi rahatlayacaktır” diye konuştu.

'Allah devletimize zeval vermesin'

Özkonak Belediyesinde çevre düzenleme ve peyzaj işlerinde çalışan TYÇP işçileri de, Nevşehir İşkur Müdürü Arif Sıddık Barata ve Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'ye teşekkür ederek, Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun. Başımızdan eksik etmesin. Şimdi çok mutluyuz" dediler.