Nevşehirspor taraftarının yaptığı açıklamalar, sosyal medyada başlayan destek çağrıları çığ gibi büyüyor. Nevşehirspor Kulübü, aldığı kararla çağrıları, yardım kampanyasına dönüştürdü. Bu sene “Feda Zamanı” çerçevesinde Bir taraftan taraftarların Kombine bilet alarak yaptığı destek sürerken diğer taraftanda şehrin iş adamlarıda başlatılan kampanyaya davet edildi. Nevşehirspor'dan şehrini kulübünü seven bir adım öne çıksın şeklinde yürütülen kampanyaya Kadir Metal işletme sahibi Kadir Pınarbaşı'da destek verdi.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, As Başkan Ahmet Ertaş ve beraberinde kulüp yöneticileri Nevşehir Organize Sanayide faaliyet gösteren Kadir Metal firmasının sahibi iş adamı Kadir Pınarbaşı’yı ziyaret etti.

Kadir Pınarbaşı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Nevşehirsporun 2017-2018 Feda sezonunda başlatmış olduğu kampanyaya 5.000 TL nakit destek verdi. Genç İş Adamı Pınarbaşı, kombine bileti almasının yanı sıra Nevşehirspor'a 5.000 TL nakit destek vererek şehrimizin takımına herkesin sahip çıkmasını istedi. 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleride Kadir Pınarbaşı'ya destekleri için teşekkür etti.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç yaptığı açıklamasında; “Bu takım Nevşehir’in takımı. Taraftarımız gün geçtikçe desteğini arttırarak sürdürüyor. Nevşehirliyim diyen, Nevşehirspor’u profosyonel Lig’de görmek isteyen herkesi desteğe bekliyoruz. Kombine bilet alarak kulübümüze destekte bulanan tüm şehrimiz ileri gelenlerine ve büyük taraftarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, stadı tamamen doldurmak. Birlik ve beraberlik doğrultusunda bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Allah izin verirse bu sene Nevşehirspor'u özlediği Şampiyonluğa hep birlikte ulaştıracağız. Bizleri bu zorlu yolda yalnız bırakmayacağınıza olan inancımızla şimdiden sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.