Türk Sağlık Sen Nevşehir Şubesinin Eev sahipliğini yaptığı, Türk Sağlık Sen Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Çankırı ve Ankara 2 Nolu Şube Başkanlıklarının ortak olarak düzenlediği İş Yeri Temsilcileri Toplantısında iş yeri temsilcileri Türk Sağlık Sen Genle Başkanı Önder Kahveci'nin Salona girmesi ile büyük heyecan yaşadılar.

Türkiye Kamu Sen Genel Sekreteri ve Türk sağlık Sen Genel Başkanı Önde Kahveci, Genel Başkan Yardımcımları ile birlikte yapmış oldukları Kozaklı Ziyaretinde Sendikacılık Masa Başında yapılmaz dedi.

Türk Sağlık Sen Genel Başkan Önde Kahveci, Twitter hesabı ile isimini duyuran Fuat Avni'in atmış olduğu Malüm Konfederasyon Genel Başkanı ile ilgili Kamu çalışanlarına kamu çalışanlarının hangi hesaplarla masada satıldığını güzel bir şekilde ifade etmiştir dedi.

Türk Sağlık Sen genel Başkanı Kahveci Sağlık Çalışanlarının problemleri ile ilgili kreş sorunu hakkında ''Hemşireye 24 saat nöbet tut denilecek ama Hemşirelerin çocuklarına güvenle bırakabileceği bir kreş ortamı ayarlanamayacak ifadesinde bulundu.

Genel Başkan Kahveci; Sağlık Çalışanlarının problemlerinin giderilmesi hususunda özellikle döner sermayelerin emekliliğe yansıması ve sağlık çalışanlarının yıpranma payının bir an önce adil bir şekilde verilesi geriktiğini ifade etti.

Toplantı dan sonra Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin ile Sendika çalışmaları konusunda görüşen Genel Başkan Kahveci İş Yeri Temsilcileri ile birlikte yemeğe katıldıktan sonra Ankara'ya hareket Etti.