FİB Haber.Com tarafından bu yıl 8.si düzenlenecek olan Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi Ödül törenlerinde 2014 Yılının en iyileri sahiplerini buluyor.

Kapadokya nın Oskarları Sahiplerini Buluyor…!

Anadolu’nun En Prestijli Ödül Töreni Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde geri sayım başladı. Bu yıl 8.si gerçekleştirilecek olan Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi’nde yine Bürokrasi, Spor, Sanat, Siyaset, İş Dünyası ve Medyanın seçkin konukları ve değerli isimleri yer alacak.

 “Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi”Ödül törenleri 21 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılacak dev organizasyonla sahiplerini bulacak.

Anadolu’nun en prestijli ödül törenlerine spor sanat siyaset iş dünyası ile Medyanın başarılı çok renkli simaları yer alacaklar.

Yılın Başarılı Kişi ve Kurumları Nevşehir Kapadokya’da Buluşuyor.

21 Şubat Cumartesi akşamı Saat:19:30 da Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesin’de düzenlenecek yemekli gecede verilecek. Her zaman olduğu gibi Gecede ayrıca çok sayıda Ulusal Haber Ajansları ve Gazetecilerle Televizyon Kanallarından misafirlerimizde yer alacaklar.

Davetli olarak katılacak olan Çok sayıda Ulusal Basınında takip ederek bir çok ulusal TV kanallarının Ana Haber Bültenlerine taşınacak olan Muhteşem Geceyle Nevşehir ve Kapadokya’nın tanıtılması,iyilerin ödüllendirilmesi ve Başarıya özendirme ve örnek olma çabasını amaçladıklarını ifade eden FİB Haber Genel Koordinatörü Fikret Çapacı, Patentini aldıkları bu  muhteşem organizasyon için çalışmaların şimdiden başladığını ifade etti.


Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi’nde, yine büyük süprizlerin beklediklerini ifade eden Çapacı, Türkiyenin turizm Kültür Başkenti Kapadokya gibi Bu tarifi imkansız cennet coğrafyada yaşayan insanlar olarak bu toprakların zengin kültür tarih ve doğamızın kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor.

Memleketine aşık, toprağına o güzel insanına gönül bağıyla bağlı Nevşehir Sevdalılarının yer alacağı bir çok kültür ve Medeniyetlerin ayak izlerini taşıyarak Tarihi bir çok konuda ev sahipliği yaptığı bu Kutsal topraklarda, Türkiye genelinde çok Seçkin davetlilerin huzurunda Son bir yıl içinde “İz Bırakanların” Ödüllendirileceği  “İnsana ve İnsalığa Hizmet Edenlerin Bu Büyük Buluşması” için tüm ayrıntılar tüm detaylarıyla birlikte düşünülüyor.

FİB Ajans ve Organizasyonun Geleneksel olarak bu yıl 8.sini düzenleyeceği Bu Muhteşem Gece de gerek Çok Değerli Sürpriz katılımcıları gerekse yapılacak olan Sürpriz Bir açıklama Türkiye gündemine bomba gibi düşecek….

Nevşehir de düzenlenecek olan Anadolunun en prestijli Ödül Töreni “Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi” hakkında ilerleyen günlerde daha kapsamlı açıklama yapılarak kamuoyu bilgilendirilecektir.

Kamuoyunu duyurulur…

 

Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Tarih: 21.02.2015 Cumartesi

Saat: 19:30

 Bilgilendirme İçin İletişim :

FİB Haber Merkezi & FİB Ajans Organizasyon

Gen.Koordinatör Fikret ÇAPACI : 0 505 879 93 50

Gen.Koordinatör İbrahim UYSAL : 0 532 627 28 74

E-mail: [email protected]

Tel: 0 384 212 444