Yeni yıla kısa bir zaman kala Ürgüp’te eğlence mekânları ve oteller çeşitli programlar ile yeni yılı karşılayacak, kendi orkestraları ya da kentin yerel solistleri ile 2015'e merhaba diyecek. İki tip eğlence imkanı sunan otellerde isteyen yılbaşı gala gecesine katılıp otelden ayrılacak, isteyen geceyi otelde geçirebilecek. 


OTEL FIRSATLARI DA VAR 
Kent merkezindeki otellerde yılbaşı eğlencesine katılmak isteyenler gala programı ve konaklama için 200 liradan başlayan ücretler ödeyecek. Yılın son gecesini evlerinden uzakta geçirmek isteyenler ise otelin konumu ve düzenlediği programa göre değişen ücretler ödeyerek, tüm yılın yorgunluğunu 31 Aralık gecesinde atabilecek. 
 

EĞLENCE MEKÂNLARI DA KONAKLAMA İMKÂNI SUNUYOR

Kent merkezinde faaliyet gösteren eğlence mekânları da yılbaşı programlarında anlaşmalı oteller ile konaklama hizmeti veriyor. Fiyatlar ise normal günlere göre daha uygun.

 

İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ DENETİMLERİNİ ARTIRDI

İlçe genelindeki gıda üretim ve satış yerlerine ani baskınlar yapan ekipler, özellikle kuruyemiş, pastane, et-tavuk ve sakatat yerlerini kontrolden geçirdi. Yılbaşına sayılı günler kala Ürgüp’te faaliyet gösteren işyerleri denetimlerini sıklaştıran ekipler, Süpermarketteki denetimlerde gıdaların muhafazası, depolanması ve son kullanma tarihleri, genel temizlik, çalışan personelin kıyafetleri, sağlık muayene kartları, tartıların mühürleri gibi konularda kurallara uyulup uyulmadığı da incelendi. 

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

Ürgüp’e yılbaşı dolayısıyla değişik kentlerden çok sayıda vatandaşın ve yabancı uyruklu turistlerin gelebileceği göz önünde bulundurularak, yılbaşı tatili süresince ilçe merkezinde ki eğlence yerleri, terminal ve otellerde mal güvenliğinin korunmasına yönelik kontrollerin arttırılacağı bildirildi.